EKSKLUSIVE TILBUD FOR DEG BARE I DAG. REGISTRER DEG PÅ DIN GRATIS KONTO
profile-pic
Nikole C.
nettopp laget
$ 350

Om oss

Bitcoin Trader lar deg handle BTC-volatilitet med en høy gevinstrate. Vi er blant pionerene innen anvendelse av kunstig intelligens (AI) i kryptohandel.

Bitcoin Trader er utstyrt med kraftige algoritmer som er i stand til å analysere store datasett og samle innsikt fra dem. Vår handelsalgoritme utfører historisk kartanalyse for å identifisere handelsmønstre som sannsynligvis vil gjenta seg i markedet.

Vi er også blant de få handelsroboter som utfører nyhetshandel med høy gevinst. Vår handelsalgoritme er avhengig av AI-delmengden av Natural Language Processing (NLP) for å få innsikt fra markedsdrivende globale nyheter.

Bitcoin Trader ble lansert i 2016 og har siden den gang etablert seg som det mest populære merkevaren innen automatisert kryptohandel.

Hvorfor handle med Bitcoin Trader?

Bitcoin Trader gir den beste muligheten til å kapitalisere på BTC-volatilitet. Bitcoin stiger jevnt og trutt i 2021 med analytikere som spår at det vil slå $ 100,000 innen utgangen av året.

Bitcoin Trader hjelper deg å ri på bølgen som en proff. Med vårt handelssystem kan du generere opptil 70% i daglig avkastning. Det er mulig å bli med på den voksende listen over BTC-millionærer på mindre enn ett år hvis du sammensetter den daglige avkastningen.

Vi samarbeider med godt regulerte meglere, og dermed er pengene dine trygge hos oss. Regulerte meglere overholder innskuddsbeskyttelsestiltak som segregering og regelmessige eksterne revisjoner. Innskuddssegregering innebærer å skille meglerens arbeidskapital med innskudd.

Våre samarbeidspartnere megler segregerer fond gjennom primærbanker i Storbritannia, Australia og Sør-Afrika. De er også underlagt kvartalsvise revisjoner av ledende revisjonsselskaper. Handelssystemet vårt kommer med en kraftig demo som hjelper deg med å mestre live-kontoen uten å risikere kapitalen din.

Demoen tester på historiske data og gir en perfekt demonstrasjon av hva du kan forvente i sanntidshandel.

De Bitcoin Trader programvare

Bitcoin Trader er et programvare drevet av blockchain og Artificial Intelligence (AI). AI er ryggraden i enhver vellykket strategi for automatisk handel.

Denne teknologien gjør det mulig for maskiner å studere store datasett med fantastisk hastighet og generere innsikt av høy kvalitet. Bitcoin Trader bruker delmengdene av AI for Natural Language Processing (NLP) og Deep Learning (DL) for å utføre handelsundersøkelser.

Gjennom DL og NLP, Bitcoin Trader kan analysere tusenvis av historiske handelskart innen et mikrosekund. Kartanalyse innebærer å identifisere mønstre som sannsynligvis vil gjenta seg og konvertere dem til handler.

Bitcoin Trader skanner også hundretusenvis av websider for å identifisere omsettelige nyheter. Roboten gjør dette i supersonisk hastighet og plasserer dermed handler 0.001 sekunder foran markedene.


Bitcoin Trader omtale 2021

Vi har blitt gjennomgått vidt og bredt av både individuelle forbrukere og eksperter. Vårt handelssystem er rangert på TrustPilot etter over 20,000 XNUMX anmeldelser. Det er også lange Bitcoin Trader Reddit-tråder.

Eksperter har også gjennomgått oss på høyt rangerte kryptopublikasjoner i Storbritannia, Australia og Sør-Afrika. Vær oppmerksom på at du kan handle med oss ​​hvor som helst i EU, Australia og Nord-Amerika.

Vi godtar også klienter fra noen deler av Midtøsten og Afrika. Bitcoin Trader er ikke tilgjengelig for amerikanske kunder fordi regelverket der ikke støtter handel med CFD-er.


Bitcoin Trader Dragens hule

Dragons Den er et reality-TV-show som inneholder gründere som legger ideene sine til engelinvestorer.

Noen klonede nettsteder har hevdet det Bitcoin Trader ble satt på dette showet. Dette er imidlertid ikke sant! Vi har aldri søkt noen form for finansiering fra engelinvestorer. Unngå Bitcoin Trader Dragons Den svindel ved å sørge for at du registrerer deg på den offisielle Bitcoin Trader nettside.

Vi er helt gjennomsiktige og har derfor offentliggjort alle opplysningene på denne siden. Vår kundeservice er også i beredskap, klar til å svare på alle spørsmålene dine.