EKSKLUSIVE TILBUD TIL DIG KUN I DAG. TILMELD DIG DIN GRATIS KONTO
profile-pic
Nikole C.
lige lavet
$ 350

Om os

Bitcoin Trader giver dig mulighed for at handle BTC-volatilitet med en høj gevinstrate. Vi er blandt pionererne inden for anvendelsen af ​​kunstig intelligens (AI) i kryptohandel.

Bitcoin Trader er udstyret med kraftige algoritmer, der er i stand til at analysere store datasæt og indsamle indsigter fra dem. Vores handelsalgoritme udfører historisk kortanalyse for at identificere handelsmønstre, der sandsynligvis vil gentage sig selv på markedet.

Vi er også blandt de få handelsrobotter, der udfører nyhedshandel med en høj gevinstrate. Vores handelsalgoritme er afhængig af AI-delmængden af ​​Natural Language Processing (NLP) for at få indsigt fra markedsdrivende globale nyheder.

Bitcoin Trader blev lanceret i 2016 og har siden da etableret sig som det mest populære brand inden for automatisk kryptohandel.

Hvorfor handle med Bitcoin Trader?

Bitcoin Trader giver den bedste mulighed for at udnytte BTC-volatilitet. Bitcoin stiger støt i 2021 med analytikere, der forudsiger, at det vil ramme $ 100,000 ved udgangen af ​​året.

Bitcoin Trader hjælper dig med at køre bølgen som en professionel. Med vores handelssystem kan du generere op til 70% i det daglige investeringsafkast. Det er muligt at deltage i den voksende liste over BTC-millionærer på mindre end et år, hvis du sammensætter det daglige afkast.

Vi arbejder med velregulerede mæglere, og derfor er dine midler sikre hos os. Regulerede mæglere overholder indskudsbeskyttelsesforanstaltninger som adskillelse og regelmæssige eksterne revisioner. Indskudsadskillelse indebærer at adskille mæglerens arbejdskapital med indskud.

Vores partnermæglere adskiller midler gennem tier-one-banker i Storbritannien, Australien og Sydafrika. De er også underlagt kvartalsvis revision af førende revisionsfirmaer. Vores handelssystem leveres med en kraftig demo, der hjælper dig med at mestre live-kontoen uden at risikere din kapital.

Demoen back-tester på historiske data og giver en perfekt demonstration af, hvad man kan forvente i realtidshandel.

Bitcoin Trader software

Bitcoin Trader er et stykke software drevet af blockchain og kunstig intelligens (AI). AI er rygraden i enhver vellykket strategi for automatisk handel.

Denne teknologi gør det muligt for maskiner at studere store datasæt med betagende hastighed og generere indsigt i høj kvalitet. Bitcoin Trader anvender delmængderne af AI af Natural Language Processing (NLP) og Deep Learning (DL) til at udføre handelsundersøgelser.

Gennem DL og NLP, Bitcoin Trader kan analysere tusindvis af historiske handelskort inden for en mikrosekund. Diagramanalyse indebærer at identificere mønstre, der sandsynligvis vil gentage sig selv og konvertere dem til handler.

Bitcoin Trader scanner også hundreder af tusinder af websider for at identificere omsættelige nyheder. Robotten gør dette med en supersonisk hastighed og placerer dermed handler 0.001 sekunder foran markederne.


Bitcoin Trader anmeldelse 2021

Vi er gennemgået vidt og bredt af både individuelle forbrugere og eksperter. Vores handelssystem er bedst bedømt på TrustPilot efter over 20,000 anmeldelser. Der er også lange Bitcoin Trader Reddit-tråde.

Eksperter har også gennemgået os på højt placerede kryptopublikationer i Storbritannien, Australien og Sydafrika. Bemærk, at du kan handle med os overalt i EU, Australien og Nordamerika.

Vi accepterer også klienter fra nogle dele af Mellemøsten og Afrika. Bitcoin Trader er ikke tilgængelig for amerikanske kunder, fordi reglerne der ikke understøtter handel med CFD'er i detailhandelen.


Bitcoin Trader Dragons Den

Dragons Den er et reality-tv-show, der indeholder iværksættere, der kaster deres ideer til engleinvestorer.

Nogle klonede websteder har hævdet det Bitcoin Trader blev sat på dette show. Dette er dog ikke sandt! Vi har aldrig søgt nogen form for finansiering fra engelinvestorer. Undgå Bitcoin Trader Dragons Den svindel ved at sikre, at du tilmelder dig embedsmanden Bitcoin Trader internet side.

Vi er fuldt gennemsigtige og har derfor offentliggjort alle oplysninger på denne side. Vores kundeservice er også i standby, klar til at besvare alle dine spørgsmål.